Kurs i Värnamo

Silva Ultramind ESP

Kursen som förändrat tusentals människors liv världen över


Värnamo: 4-5 maj -24
lördag: 9-18
söndag: 9-17

Silva Ultra Mind ESP är en mycket beprövad metod för mental träning som grundar sig i José Silvas livsverk. Kursen är mångbottnad och det man lär sig på två dagar är kunskap som kan följa en hela livet. Även om kursen handlar mycket om att uppnå sina mål och det man själv anser vara framgång, lär man sig något som är direkt livsviktigt i våra dagar, nämligen hur man uppnår själslig avslappning.

José Silva upptäckte sambandet för hur kreativa, framgångsrika personer tänker och fann att även barn och genier använder sin hjärna på ett speciellt sätt. Den gemensamma nämnaren är förmågan att använda mer av sina mentala förmågor, till exempel intuitionen och inte minst förmågan att använda hjärnans båda halvor, samt de olika arbetsfrekvenser som hjärnan utvecklar beroende på mental aktivitet. Speciellt de lägre frekvenserna under 12hz, det vill säga Alpha och Theta tillståndet, för att komma i kontakt med den fysiska, den mentala och den spirituella aspekterna av människan.


På kursen lär vi oss att “omprogrammera oss själva”. Det vill säga kunna ändra på sådant som stör vår kreativitet, eller hindrar oss att uppnå våra mål vare sig det gäller att förbättra hälsan, förbättra relationer, eller upptäcka hinder på vägen för olika slags framgång.


Kursen är upplevelsebaserad. Korta teori genomgångar varvas med övningar för mental och fysisk djup avslappning, tekniker för bättre användning av mentala förmågor, skapande av hälsosamma positiva tillstånd, stressreduktion, bättre beslut, ökad intuition, bättre relationer och mer ”flow” i livet.  Efter avslutad kurs får deltagarna ett självstudieprogram att arbeta med under fyra- fem veckor. Kursen är på 2 dagar och hålls på olika platser. Vi samarbetar med personer som vill arrangera kursen lokalt.

Pris för kursen är 3 800 kr inklusive moms.
Repetition av kursen kostar 1 000 kr inklusive moms.

Kursledare

Gunilla Nordin

Gunilla är legitimerad veterinär som sadlat om och arbetar med människor med akupunktur, psykoterapi, klinisk hypnos och Xin Ping.

Gunilla har drivit och undervisat på Nei Jing Akademin, en av de första skolorna inom Kinesisk Medicin, under mer än 30 år. Gunilla undervisar i kursen Silva Ultramind ESP och kosmetisk akupunktur.

Miguel Rodriguez Wadman

Miguel har undervisat och drivit Nei Jing Akademin och arbetar med akupunktur , psykoterapi, klinisk hypnos, Xin Ping terapi och personlig utveckling.

Miguel representerar Silva Ultramind ESP i Kina och Sverige Miguel och undervisar i Xin Ping terapi och skriver på boken “Det dansande hjärtat”, en bok om sambandet mellan kropp och själ.

Vill du läsa mer om Silva UltraMind ESP? 
Self-Improvement AB | Silva Ultramind ESP